سوله سازی - ساخت سوله|سوله سبک|فروش سوله
940
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-940,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

سوله سازی

سوله سازی

سوله سازی

سوله چیست : در ایام کنونی تولید و ساخت انواع سوله ها برای کاربری های متفاوت برای داشتن فضایی گسترده و مسقف، گسترش پیدا کرده است. و ساخت آن ها در انواع سوله های خرپایی وسوله های یو بی ام و تیرورقی در کشور ایران نیز همزمان با کشورهای دیگر مرسوم شده است.

برای افرادی که در این زمینه آشنایی ندارند ممکن است این سوال پیش بیاید که سوله چیست؟ در زمینه ی پاسخ دادن به این سوال باید گفت که؛ سوله سازه ای فلزی و مدولار برای ساخت فضاهایی گسترده و دارای سقف شیب دار و بدون نیاز به نگهدارنده های میانی است که مطابق با محاسبات دقیق علمی و فنی به دست متخصصین ساخت سازه برای به کارگیری در مصارف مختلف ساخته می شود.

مدولار بودن سوله ها به این معناست که برای ساخت این سازه ها اعضایی یک شکل و ثابت تکرار می شوند که از پشت سر هم قرار گرفتن آن ها سازه ی اصلی به وجود می آید.

به زبان ساده تر، سوله سازه ای فلزی می باشد که با داشتن ویژگی های خاصی که آن را مناسب برای انواع کاربردها صنعتی و غیر صنعتی کرده است، جایگزین ساختمان های بتنی در بسیاری از موارد شده اند که مهم ترین ویژگی آن ها را می توان سرعت در ساخت و همچنین مقرون به صرفه بودنشان دانست.

سوله سازی

در ارائه ی تعریفی دیگر در راستای گرفتن پاسخ برای سوال سوله چیست، می توان ابراز کرد که سوله ها فضاهایی گسترده و مسقف می باشند که بیشترین قسمت پیکره ی آن ها را اسکلت های فلزی تشکیل می دهند که همین امر باعث کاهش میزان فوندانسیون های به کار رفته در آن ها شده و علاوه بر این که سرعت ساخت آن ها را به میزان چشمگیری گسترش داده است باعث ایجاد انسجام بسیار بالایی در برابر بارهای مختلف برای آن ها می شود.

 

ابعاد سوله ی استاندارد, انواع سوله ها, ساخت سوله استاندارد, سوله, سوله فلزی, سوله کم هزینه, سوله های خرپایی, سوله های سبک

سوله صنعتی

سوله صنعتی :  استفاده از چه نوع سوله ای در صنعت مناسب است؟ سوله ها به دلیل ویژگی های مثبتی که دارند در صنعت مورد توجه بسیاری از مهندسین و افراد هستند. به همین دلیل بیشتر افرادی که در کار سوله سازی و یا ساخت و ساز هستند به دنبال سوله ای می گردند که بتوان از آن به راحتی در صنعت استفاده کرد. سوله ها دارای سه نوع تیرورقی، یو بی ام و خرپایی هستند.

از این بین سوله های یو بی ام و خرپایی طرفدار بیشتری در ساخت و ساز و صنعت دارند اما باید به این موضوع توجه نمود که می توان از کدام نوع از این سوله ها در صنعت استفاده کرد که به صرفه و مناسب باشد؟در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

سوله صنعتی

سوله هایی که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند معمولا باید دارای دهانه ای گسترده باشند. چرا که سازه های در صنعت بسیار گسترده می باشند. بنابراین استفاده از سوله ای مناسب است که علاوه بر گستردگی دهانه مزایای زیادی داشته باشد. سوله های خرپایی اولین و تنها سوله هایی هستند که مزیت گسترش دهانه در آن ها مطرح می باشد از این رو می توان به عنوان بهترین گزینه به آن نگاه کرد. علاوه بر این این

نوع سوله دارای مزایای فراوانی نیز هست که شامل متن زیر است:

  • سوله های خرپایی از نظر اقتصادی بسیار به صرفه می باشند به همین دلیل استفاده از آن ها در صنعت به میزان زیادی توصیه می شود.
  • ساختن سوله هایی که به سبک خرپایی هستند در کوتاه ترین زمان ممکن امکان پذیر می باشد.
  • در سوله های خرپایی دخالت دادن سلیقه مطرح است. به همین دلیل از زیبایی خاصی برخودار بوده و با توجه به سلیقه ی مشتری ساخته می شود.
  • سوله های خرپایی مقاومتی بالا دارند و همین موضوع در پرکاربرد بودن آن دخیل می باشد.
  • سوله های خرپایی از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند به طوری که در برابر زلزله و یا هر عامل خارجی دیگری مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.
  • سوله های خرپایی بر اساس استاندارد ساخته می شوند.

بنابراین با توجه به مطالب بالا به این نتیجه می توان رسید که استفاده از سوله های خرپایی بسیار عالی و مناسب است.

 

سوله و انواع آن

سوله و انواع آن: سوله چیست؟

اکثر ساختمان هایی که امروزه برای کاربری های صنعتی، کشاورزی و تولیدی استفاده می شوند دارای اسکلت فلزی با سقف شیبدار یا قوسی می باشند که به این سازه ها سوله می گویند. این سازه ها با محاسبات خاص طراحی می شوند یکی از مزایای  این سازه ها افزایش متراژ سازه در مواقع لزوم می باشد.

سوله و انواع آن

انواع سوله: سوله ها از لحاظ نوع قرارگیری دهانه به چند دسته تقسیم می کنند.

  • سوله چندضلعی
  • سوله قوسی
  • سوله های تک دهانه به صورت ۸
  • سوله دو دهانه یا چند دهانه با ستون مشترک ۸۸ یا ۸۸۸ یا ۸۸۸۸
  • سوله دو دهانه به صورت ۸۸

سازندگان سوله در چند سال گذشته از سازه های خرپایی برای ایجاد دهانه های بزرگ یا افزایش زیربنای سازه استفاده می کردند ولی امروزه این کار را بیشتر با مقاطع متغیر انجام می دهند در این سوله هاستون ها از مقاطع H.S.S و تیر از مقاطع متنوع دیگر ساخته می شوندکه در ذیل به چند مورد از این سازه ها اشاره می کنیم:

  1. سوله هشتی با تیر ساخته شده از مقاطع دایره ای H.S

در این سوله ها ستون های H.S.S توسط براکت های تقویتی از دو سمت بالا، لنگر قاب را کنترل می کنند. تیرها در این سوله ها از نوع مقاطع C.H.S تشکیل شده است.در این سوله ها hگر بخواهیم برای پوشش سقف از ساندویچ پنل استفاده کنیم باید از سقف شیبدار استفاده کنیم.

  1. سوله قوسی با تیر ساخته شده از مقاطع دایره ای H.S

ستون های این سوله ها از نوع H.S.S بوده که از دو سمت بالا توسط براکت های تقویتی کنترل می شود مقطع تیرها  در این سوله ها از نوع C.H.S قوسی می باشد که باعث ایجاد زیبایی، وزن کم و استحکام سازه می گردد.

  1. سوله هشتی با تیر ساخته شده از مقاطع S.S

برای ساخت این سوله ها از تیرها و ستون ها دارای مقاطع H.S.S استفاده می کنند این مقاطع دارای اندازه های یکسان و به شکل مستطیل می باشند این قاب ها برای دهانه های کوچک ۱۸-۱۲ متر کاربرد دارند.

  1. سوله قوسی با تیر ساخته شده از تیرورق:

ستون مورد استفاده در این سوله ها H.S.S و تیر قوسی l با مقطع متغیر می باشد این سوله ها قابل اجرا در شرایط آب و هوایی متنوع می باشند و اجرای آن ها آسان است.

  1. سوله هشتی با تیر ساخته شده از تیرورق:

ستون ها در این طرح از مقاطع H.S.S  و تیر l با مقطع متغیر می باشد.

فروش سوله

انواع سوله ها, سوله, سوله ubm, سوله با دهانه ی بزرگ, سوله قوسی, سوله های سبک, سوله هشتی, شناخت انواع سوله ها

سوله و انواع آن : سازه های فلزی برای کاربردهای مختلفی مورد استفاد قرار می گیرند : ساخت پل های فلزی و ساخت اسکلت فلزی ساختمان ها و برج ها

امروزه با بهره گیری از تکنیک های سبک سازی و مقاوم سازی سوله ها مجموعه ها تمام امکانات و توانایی های خود را به کار گرفته اند تا سوله هایی هر چه سبک تر و مقاوم تر بسازند به همین منظور هم از مصالح و متریال مقاوم و سبک در ساخت سازه های خود استفاده می کنند . برای ساخت سازه های فلزی ابتدا نقشه و طرح کلی آن از سوی مهندسان سازه آماده می شود سپس بر مبنای آن ها سازه ساخته می شود .

فروش سوله

سازه های فلزی از اجزای زیر تشکیل شده اند :

  • پایه های سازه
  • بادبندها
  • قاب اصلی سازه
  • پیچ و مهره ها
  • پرلین ها

این اجزا به روش های مختلفی به هم بسط داده شده و تشکیل سازه ای مقاوم و مستحکم را می دهند که به آن سوله گفته می شود . سوله ها به سه روش ساخته می شوند :

  • سوله های خرپایی
  • سوله های یو بی ام
  • سوله های تیرورقی

سوله های خرپایی :

یکی از انواع سوله ها , سوله های خرپایی است که می توان آن را کاربردی ترین نوع سوله ها نام برد . این سازه های فلزی که ساختاری شبیه به خرپا دارند با وزن بسیار پایینی ساخته می شوند از همین رو به آن سوله های سبک خرپایی نیز گفته می شود . در ساخت این نوع سوله ها از متریال مرغوب و با کیفیت استفاده می شود به همین دلیل هم از استحکام بالایی برخوردار هستند .

سوله های یو بی ام :

ساخت سوله شامل طراحی , ساخت و نصب سوله می باشد که در سوله های یو بی ام نیز مراحل ساخت به همین ترتیب است این سول ها نیز همانند سوله های خرپایی با استفاده از متدهای به روز و جدیدی ساخته می شوند .

سوله های تیرورقی :

وجه شباهت سوله های تیرورقی و سوله های یو بی ام ابعاد دهانه شان است که هر دو با محدودیتی جدی در این زمینه همراه هستند . اما سوله های تیرورقی سوله هایی قدیمی محسوب می شوند که از روش های پیشین در ساخت آن ها استفاده می شود .

اسکلت فلزی, ساخت پل های فلزی, سازه های فلزی, سوله, سوله خرپایی, سوله سبز, سوله های تیرورقی, سوله های سبک, سوله های یو بی ام, سوله و انواع آن

کاربری سوله

کاربری سوله : سازه های فلزی که به دلیل شیبدار بودن وطراحی خاصشان مورد توجه صنایع مختلف قرار گرفته اند سوله نام دارند انواع مختلفی از سوله ها وجود دارد که کاربری های متفاوتی دارند. کاربری در کارخانه، کاربری در مرغداری ها، سالن ورزشی، فروشگاههای بزرگ و….

 

سوله مرغداری:

در ساخت سوله مرغداری علاوه بر رعایت همه نکات سوله های دیگر باید یک سری نکات که مخصوص سوله های مرغداری هستند را رعایت کنیم :

۱- مثلا باید به تهویه هوا در ایام سرد و گرم توجه کنیم . این تهویه ها دو نوع حداقلی و تونلی هستند .

۲-.نکته بعدی اینکه در طراحی سوله مرغداری باید به آن توجه کرد ، طراحی سر سالن است فضایی که برای نصب هیتر، تابلو برق مادر و … کاربرد دارد.

۳-نکته بعدی وجود حوضچه های آب در دو سمت سوله های مرغداری است این حوضچه ها در تابستان برای خنک کردن هوا به کار می روند.

۴-.سالن های مرغداری که به صورت استاندارد ساخته می شوند عرض ۱ متر و طول ۷۵ متر دارند.

سوله سالن ورزشی:

این سوله ها نیز بیشتر به صورت سقف شیبدار هستند و هزینه ساخت آن ها بر اساس مواد به کار گرفته شده و کیفیت آن ها متفاوت است در طراحی این سوله ها نیز باید به تهویه هوا توجه کرد. در ساخت این سوله ها قطعه های سنگین و نیمه سنگین به کار گرفته می شود و ساخت این سوله ها با متراژ ها بزرگ انجام می شود.

سوله سالن انبار:

بیشتر سالن هایی که جهت انبار ساخته می شوند به شکل قوسی هستند، وزن پایینی دارند و هزینه های ساخت کمتری نسبت به سوله های دیگر دارند. پوشش دیواره ها از جنس ساندویچ پنل بوده که همین امر باعث سبک شدن سازه می گردد برای کف سازی این سوله ها از بتن نرم استفاده می کنند.

سوله سالن اجتماعات:

سازه های مورد استفاده در ساخت سوله های سالن اجتماعات و دانشگاهها و محیط های علمی باید از مواد مقاوم باشند و کیفیت بالایی داشته باشند این سوله ها باید در عین کم هزینه بودن، وزن کمی داشته باشند

علت پرطرفدار بودن سوله ها

تنوع بالا سازه – انعطاف پذیری سازه- مقاوم بودن در برابر تنش های محیطی- ایمنی در برابر بلایای طبیعی – کم بودن هزینه ساخت سوله ها نسبت به ساختمانها فلزی- قابلیت ساخت سوله ها با دهانه بزرگ

انواع سوله ها, سوله, سوله سالن اجتماعات, سوله سبز, سوله مرغداری, سوله های سبک, سوله ورزشی, کاربری سوله, موارد استفاده از سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه